autor:

Adela Zilahi

» » Aperitive

Mancare evreiasca - Salata de oua

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2012

Ingrediente
8 oua fierte, 8 fire de ceapa verde, 6-8 linguri ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte se taie marunt sau se zdrobesc cu furculita, taiem marunt ceapa. Amestecam ouale cu ceapa, turnam uleiul de masline, condimentam cu sare si piper, amestecam bine si servim.
Asta este tot! Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare evreiasca - Salata de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri in cuib de cartofi

Ochiuri in cuib de cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare si se calesc in putin

3 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua cu carnati si ciuperci

Oua cu carnati si ciuperci

Ciupercutele se curata,se spala si se toaca marunt.Se calesc in 2,3 linguri de ulei de masline timp

31 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Katona Edith , 21 februarie 2015

    cu untura de gasca

  • Fara foto

    Hercz Péter , 09 februarie 2015

    adevarul este ca cel mai gustos este, daca ouale se amesteca cu untura de rata, sau gasca. Mama saraca in loc de ceapa punea schnidling, nu stiu cum se numeste romaneste, cred ca cepsoara. :)

  • Fara foto

    Radinoiu Adriana , 31 decembrie 2014

    se m ai poate pune si un pateu mic si putina boia dupa gust.niciodata ceapa sa nu se razuiasca!

    • Fara foto

      Callme Thewayyoulove , 20 mai 2014

      yammy!

    • Fara foto

      Llamame Comoquieres , 20 mai 2014

      uau!...

    • Fara foto

      Lenuta Anutei , 23 aprilie 2014

      e prima mancare de Paste.cand venim de la inviere ciocnim ouale si din ele facem salata de oua!!!dar eu mai pum si cateva fire de marar si ustoroi verde!!!si la urma storc o lamaie!!!este super!!!!!!

    • Liana

      Liana (Chef de cuisine) , 05 mai 2012

      Mi-ai facut pofta,felicitari.Ai incercat sa inlocuiesti uleiul cu maioneza?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Liana

Liana (Chef de cuisine)

Mi-ai facut pofta,felicitari.Ai incercat sa inlocuiesti uleiul cu maioneza?

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute