autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Mancare rece din curcan

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
Pulpa si pieptul de curcan, 2 kg ceapa alba, 1/2 l ulei, 1 lamaie, 100 ml vin alb, sare, de dafin, enibahar, 200 g masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se rumeneste,adaugi vinul si maslinele si mai lasi sa scada sosul.Cand carnea este patrunsa foarte bine, asezi mancarica pe platou,ornezi cu felii de lamaie si masline. Servesti cand e racita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece din curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei in prosciutto cu ciuperci

Ficatei in prosciutto cu ciuperci

Ficatei se frig pana sunt aproape gata. Apoi se marineaza in sosul format din usturoi, ulei de masline

5 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chec de cartofi cu sunca

Chec de cartofi cu sunca

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Se curata cele doua tipuri de ceapa. Se

9 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    buna ,buna ,,rau de tot''!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    O bunatate,mmm ce buna trebuie sa fie.Ai votul meu,felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Pulpa si pieptul de curcan
  • 2 kg ceapa alba
  • 1/2 l ulei
  • 1 lamaie
  • 100 ml vin alb
  • sare, de dafin
  • enibahar
  • 200 g masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

lumi (Chef de cuisine)

buna ,buna ,,rau de tot''!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Deliciu