Pulpele curatate,se rumenesc pe amblele parti.
Ceapa tocata se caleste in uleiul incins(sa nu fie prajita,doar aurita)
Se asaza intr-un vas inalt alterativ un srat de ceapa cu unul de pulpe si iar ceapa, foi de dain, sare,piper, boabele de piper, ienibahar, vinul.Se da la cuptor pana scade sosul.Cam o ora si jumatate. Cu 5 minute inainte de a inchide cuptorul, se adauga maslinele. Se scot pulpele, se dezosesc si se asaza pe platou, peste care se intinde ceapa, maslinele. Se orneaza cu felii lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii