Pulpele curatate,se rumenesc pe amblele parti.
Ceapa tocata se caleste in uleiul incins(sa nu fie prajita,doar aurita)
Se asaza intr-un vas inalt alterativ un srat de ceapa cu unul de pulpe si iar ceapa, foi de dain, sare,piper, boabele de piper, ienibahar, vinul.Se da la cuptor pana scade sosul.Cam o ora si jumatate. Cu 5 minute inainte de a inchide cuptorul, se adauga maslinele. Se scot pulpele, se dezosesc si se asaza pe platou, peste care se intinde ceapa, maslinele. Se orneaza cu felii lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii