autor:

» » Retete de post

Mancarica de ciuperci

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
1 kg ciuperci proaspete(sau conservate), 1 morcov, 2 cepe mari, patrunjel verde, 150 gr rosii decojite in sos tomat, 2 catei de usturoi, sare, piper, 3 linguri ulei, 1 varf de lingurita cu marar uscat

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.
Le taiem feliute subtiri.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.
Rosiile le tocam cat mai mici.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.
Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.
Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.
Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.
La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.
Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
MANCARICA DE CIUPERCI

MANCARICA DE CIUPERCI

Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati potrivit de mari. Se inabuse. Ceapa taiata felii

47 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Mancarica cu ciuperci

Mancarica cu ciuperci

Taiem ceapa juliene,si punem la calit,adaugam 2 dinti de usturoi,lasam sa se caleasca 1-2 minute

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Dumitru Craciun , 04 decembrie 2014

    am să încerc și eu tocănița , dar o supă cu un rasol de vită cum se face.

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete(sau conservate)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • patrunjel verde
  • 150 gr rosii decojite in sos tomat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 varf de lingurita cu marar uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti de post