Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.
Le taiem feliute subtiri.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.
Rosiile le tocam cat mai mici.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.
Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.
Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.
Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.
La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.
Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii