autor:

Fara foto

» » Retete de post

Mancarica de ciuperci

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
1 kg ciuperci proaspete(sau conservate), 1 morcov, 2 cepe mari, patrunjel verde, 150 gr rosii decojite in sos tomat, 2 catei de usturoi, sare, piper, 3 linguri ulei, 1 varf de lingurita cu marar uscat

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.
Le taiem feliute subtiri.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.
Rosiile le tocam cat mai mici.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.
Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.
Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.
Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.
La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.
Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
MANCARICA DE CIUPERCI

MANCARICA DE CIUPERCI

Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati potrivit de mari. Se inabuse. Ceapa taiata felii

47 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Mancarica de ciuperci pleurotus

Mancarica de ciuperci pleurotus

Calesc ceapa in 3 linguri ulei, adaug ciupercile tocate marunt,si frunze de praz maruntite.Las sa

24 voturi    11 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 04 decembrie 2014

    am să încerc și eu tocănița , dar o supă cu un rasol de vită cum se face.

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Fasole batuta