Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.
Le taiem feliute subtiri.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.
Rosiile le tocam cat mai mici.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.
Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.
Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.
Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.
La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.
Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii