Mancarica de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Mancarica de ciuperci

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete(sau conservate)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • patrunjel verde
  • 150 gr rosii decojite in sos tomat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 varf de lingurita cu marar uscat

Mod de preparare

Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.

Le taiem feliute subtiri.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.

Rosiile le tocam cat mai mici.

Intr-o cratita punem uleiul la incins.

Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.

Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.

Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.

Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.

Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.

La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.

Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor