autor:

Cely Snijec

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Mancarica de ciuperci pleurotus

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
1/2 kg ciuperci pleurotus, o ceapa, frunze de praz, 3 catei de usturoi, 5 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, o lingurita faina de grau, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

24 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa in 3 linguri ulei, adaug ciupercile tocate marunt,si frunze de praz maruntite.Las sa se caleasca 10 minute, adaug o cescuta de apa, o lingura de zeama de lamaie,sare, piper, las sa fiarba 15 minute.
Prepar un mujdei din usturoi si 2 linguri ulei, o lingurita de faina,2 linguri apa.Adaug mujdeiul peste ciperci, presar cu patrunjel verde, las inca 5 minute pe flacara,servim cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecei pane cu salată verde

Dovlecei pane cu salată verde

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă şi se taie felii groase cam de un deget.Se sărează

4 voturi    3 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

Se curata mango de coaja, se taie cubulete si se pune in blender cu laptele de cocos si se amesteca

3 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    anamaria (Bucatar) , 12 august 2010

    mi-a lasat gura apa!!!fff buna,trebuie incercata cu incredere.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      adrian , 12 martie 2010

      ma tot gandeam ce sa mai mananc si am gasit,cu siguranta va fi delicios,ms ms ms

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Foarte bune ciupercile pleurotus!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      Fac si eu cam la fel....foarte buna.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Deliciasa, yam,yam... mi-ai facut pofta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Super.Mi-ai facut o pofta!!!!!!!!!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Buna, cu mamaliguta.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Cum se spune aici in Spania :buenisimooo

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Un deliciu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

24 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • o ceapa
  • frunze de praz
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o lingurita faina de grau
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

anamaria (Bucatar)

mi-a lasat gura apa!!!fff buna,trebuie incercata cu incredere.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rosii coapte aromate cu pesmet si parmezan