Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte.
Spălați-o bine in apa rece.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie adanca și se prăjește ceapa și usturoiul tocat .
Se adauga rondelele de morcovi si lintea verde. Revenim timp de 5 minute .
Se acoperă cu apă, se adaugă sosul de roșii si se amestecă . Se adaugă cimbrul, dafinul, boia de ardei , sare și piper e pune un capac și se fierbe la foc mic timp de 35-40 minute.
Se adaugă apă , dacă este necesar și se amestecă din când în când .
Verificati de sare si piper.
Se serveste calda cu paine sau mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii