Nu-i nevoie să înmuiați lintea inainte.
Spălați-o bine in apa rece.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie adanca și se prăjește ceapa și usturoiul tocat .
Se adauga rondelele de morcovi si lintea verde. Revenim timp de 5 minute .
Se acoperă cu apă, se adaugă sosul de roșii si se amestecă . Se adaugă cimbrul, dafinul, boia de ardei , sare și piper e pune un capac și se fierbe la foc mic timp de 35-40 minute.
Se adaugă apă , dacă este necesar și se amestecă din când în când .
Verificati de sare si piper.
Se serveste calda cu paine sau mamaliguta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii