mancarica de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g linte
  • 1 bucata praz
  • 2 rosii
  • cimbru uscat
  • patrunjel proaspat
  • 50 g ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Lintea se pune cu o zi inainte la inmuiat.Intr-un ceaun se incinge uleiul,se pune prazul taiat marunt la calit.Se adauga rosiile taiate bucatele si pasta de tomate.Cand se inmoaie rosiile, se adauga lintea si se acopera cu apa.Se pune sare dupa gust si se lasa la fiert pana cand lintea este fiarta si apa a scazut.Spre final se adauga cimbru uscat si patrunjel proaspat taiat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise