Se taie ceapa solzisori si se pune la calit intr-o cratita impreuna cu ardeiul tocat marunt. Cartofii se vor taia in cuburi si se vor pune peste ceapa calita dupa care se acopera cu apa si se lasa la fiert la foc mic.. Se adauga sare, piper si delikat.
Dupa ce cartofii au fiert 10 minute se adauga mazarea si se lasa la fiert. Cand mazarea si cartofii au fiert indeajuns se adauga bulionul si se mai da un clocot.
Cand focul este oprit se adauga mararul tocat fin.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii