Se spala bine toate legumele.Eu am eliminat cozile de la stevie,pregatindu-le pané.Se curata si se taie marunt toate legumele ,mai putin stevia.Se pun la calit cu putin ulei si putina sare.Intre timp punem stevia la fiert in apa cu sare timp de 15 minute.Cand stevia este fiarta se scurge bine de apa si se taie marunt.Se adauga peste legumele calite,lasandu-le la foc potrivit timp de 10 minute.Cand este gata se aseaza in farfurie si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii