Legumele se spala si se curata.
Maslinele se oparesc .
Ceapa si ardeiul gras se taie julien.
Ciupercile se feliaza
Telina se taie in dreptunghiuri.
Toate se pun impreuna cu uleiul si un pahar de apa intr-un wok si se inabuse 10 minute.
Se adauga sare,foaia de dafin si piper dupa gust.
Se adauga pasta de rosii, 2 catei de usturoi feliati, si 50 ml vin si o lingura de zahar.
Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii