Reteta postata pe: 28 martie 2009
Ingrediente
2 vinete, 3-4 ardei copti, 3 cepe, 1/2 cutie rosii in bulion, 4 catei usturoi, 2-3 foi de dafin, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Vinetele se spala si se curata partial de coaja, se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa 10 minute. Apoi se storc cu grija si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa taiata julien, usturoiul tocat marunt si ardeii copti feliati. Se amesteca bine si se lasa la foc mic, cu capacul pus 10-15 minute.
Se adauga rosiile taiate, dafinul, piperul si sarea. Se pune capacul si se mai lasa la foc mic 5-10 minute. Se serveste calda sau rece, cu 1-2 frunze de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune
11 voturi
9 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010
O bunatate !