Vinetele se spala si se curata partial de coaja, se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa 10 minute. Apoi se storc cu grija si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa taiata julien, usturoiul tocat marunt si ardeii copti feliati. Se amesteca bine si se lasa la foc mic, cu capacul pus 10-15 minute.
Se adauga rosiile taiate, dafinul, piperul si sarea. Se pune capacul si se mai lasa la foc mic 5-10 minute. Se serveste calda sau rece, cu 1-2 frunze de busuioc.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii