autor:

zana b.

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancarica de vinete

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, 3-4 ardei copti, 3 cepe, 1/2 cutie rosii in bulion, 4 catei usturoi, 2-3 foi de dafin, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Vinetele se spala si se curata partial de coaja, se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa 10 minute. Apoi se storc cu grija si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa taiata julien, usturoiul tocat marunt si ardeii copti feliati. Se amesteca bine si se lasa la foc mic, cu capacul pus 10-15 minute.

Se adauga rosiile taiate, dafinul, piperul si sarea. Se pune capacul si se mai lasa la foc mic 5-10 minute. Se serveste calda sau rece, cu 1-2 frunze de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancarica de Vinete

Mancarica de Vinete "Spicy"

1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica  de vinete

Mancarica de vinete

Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune

10 voturi    9 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

    Eu fac aceasta mancarica si cu vinetele coapte si iese f. buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
ZACUSCA MIXTA