Manix sau Tavalita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Manix sau Tavalita

Ingrediente

  • Blatul:
  • - 3 oua
  • - 7 linguri de zahar
  • - 7 linguri de ulei
  • - 7 linguri de faina
  • - 7 linguri de lapte praf
  • - praf de copt
  • Gazura:
  • - 10 linguri lapte
  • - 3 linguri cacao
  • - 1/2 pachet margarina sau unt
  • - 200 g zahar

Mod de preparare

Blatul se face din toate ingrdientele ptr blat si se coace in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Dupa racire se taie cuburi.

Se face glazura la foc mic dupa racire se dau cuburile prin glazura si apoi prin nuca sau nuca de cocos, dupa placerea fiecaruia.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor