Pasul 1
Zdrobim usturoiul. Tocam marunt ceapa.Tocam cat mai fin urzicile scurse.
Pasul 2:
Pregatim un bol in care punem urzicile maruntite si adaugam faina. Amestecam bine, pentru a nu se forma cocoloase.
Pasul 3:
Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta devine sticloasa.
Pasul 4:
Punem laptele, amestecam si lasam sa clocoteasca. Adaugam urzicile amestecate cu faina si omogenizam. Fierbem la foc mic, pana cand scade zeama, amestecand des, astfel incat sa nu se lipeasca.
Pasul 5:
Punem usturoiul zdrobit. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si fierbem timp de 3 minute.
Pasul 6:
Gustam si inchidem aragazul. Servim calda, cu mamaliga.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.Reteta-video.Ro/retete/mancare-de-urzici-si-usturoi.Html
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii