Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Ingrediente

  • Pentru 2 porţii:
  • 4 mere
  • 8 castane fierte
  • 12 stafide
  • 16 fructe de goji
  • 2 linguri de de zahăr brun
  • 4 linguriţe de miere
  • 2 rămurele de mentă
  • 2 linguriţe de scorţişoară

Mod de preparare

Spălaţi merele, le scobiţi cu ajutorul unui cuţit şi cu o lingură. În orificiul format, strecuraţi, în fiecare măr, două castane, 3 stafide şi 4 fructe de goji; adăugaţi o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de lingură de zahăr brun.

Aşezaţi merele într-un vas termorezistent acoperit şi le puneţi la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute. Le lăsaţi să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi din vas, le aşezaţi în bolul pentru desert, adăugaţi câte o linguriţă de miere peste fiecare măr, un praf de scorţişoară şi câteva frunze de mentă.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura