Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul untul/margarina cu zaharul pana ce devine pufos.Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare.Adauga smantana si vanilia si amesteca.Cerne faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea si adauga-le in amestecul cu oua in 3 parti, amestecand bine dupa fiecare parte.Ia 2 cesti din aluat, adauga ciocolata topita (in cele 2 cesti de aluat) si amesteca.Adauga fulgii de ciocolata amaruie in aluatul alb si fulgii de ciocolata alba in aluatul negru.Pune aluaturile in tava, alternand, dupa care treci prin aluat cu un cutit ,o data, rotind aluatul putin.Coace checul timp de 50-60 minute.Lasa-l sa se raceasca timp de 20 minute inainte de a-l rasturna din tava, dupa care lasa-l sa se raceasca complet.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii