autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Marbled Brownies

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2010

Ingrediente
200 gr unt, taiat cubulete, 150 gr ciocolata cu lapte si Mousse cu praline, rupta in bucatele, 150 gr ciocolata cu lapte si Mousse cu ciocolata si lichior de visine, rupta in bucatele, 300 gr ciocolata alba, rupta in bucatele, 8 oua, 300 gr zahar, 200 gr faina, 60 gr pudra de cacao, 1 ½ lingurita praf de copt, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 lingurita esenta de vanilie, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

77 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180°
Se topesc impreuna la bain-marie cele doua ciocolate cu lapte impreuna cu 100 gr unt.Separat se topeste ciocolata alba cu 100 gr unt ramas.
Intr-un vas se amesteca 100 gr faina cu pudra de cacao, ¾ lingurita praf de copt,scortisoara si un praf de sare. Intr-un alt vas se amesteca 100 gr faina cu ¾ lingurita praf de copt si un praf de sare.
Intr-un bol se mixeaza 4 oua cu 150 gr zahar pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se procedeaza la fel cu ouale si zaharul ramas.Intr-unul din bol se incorporeaza ciocolata cu lapte iar in celalalt ciocolata alba si esenta de vanilie.Se inglobeaza apoi in compozitia cu ciocolata cu lapte amestecul de faina cu cacao,iar in celalalt bol se incorporeaza amestecul de faina ramas.Se toarna aluaturile obtinute intr-o forma de copt, alternandu-le, si se da la copt 25-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marbled Brownies" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Ying Yang

Tort Ying Yang

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu margarina.Se tapeteaza o forma de tort de 26 cm cu hartie

2 voturi    2 comentarii
30 min
Torturi
Tort Capuccino

Tort Capuccino

Blat: Se pune untul la topit pe baie de aburi, adaugandu-se 100 grame de ciocolata rasa si piscoturile

2 voturi    1 comentariu
20 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nico Neculau , 08 decembrie 2015

    unde se gaseste moussul

  • Fara foto

    Laura Laura Bunaciu , 26 aprilie 2015

    cam dulce frate,faci diabet instant,mult zahar,ciocolata fff dulce...ce e aici?...ceva nu pusca

  • Fara foto

    Daniela Butnariu , 24 ianuarie 2015

    Ce dimensiuni sa aibă tava?

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

      Arata minunat,o voi incerca si eu cu siguranta.

    • Fara foto

      Roland Bagosi , 07 octombrie 2014

      1 1/2 praf copt? adica 1 intreaga si inca o jumatate da ?

    • Fara foto

      Viorica Dieac , 31 martie 2014

      Ce dimensiuni sa aibă tava?

    • Fara foto

      Viorica Dieac , 31 martie 2014

      sint super gustoase

    • Fara foto

      Lidia George , 23 martie 2014

      :)

    • Fara foto

      Monica Mase , 24 februarie 2014

      Arata super!

    • Fara foto

      Ionel Gina Ion , 07 februarie 2014

      arata f f f frumos am sa incerc

    • Fara foto

      Marilena Georgescu , 07 februarie 2014

      OK

    • Fara foto

      Camelia Jianu , 07 februarie 2014

      Ce dimensiuni sa aibă tava?

    • Fara foto

      Ema Emilia , 15 ianuarie 2014

      600 gr ciocolata...cam mult..si 300 grame zahar...iiioooiiii

    • Fara foto

      vio (Maestru bucatar) , 01 decembrie 2013

      Eu am facut-o,acum e la cuptor!Sunt curioasa cum va iesi !!!

    • Fara foto

      Borza Florentina , 23 noiembrie 2013

      arata demential,sigur o voi face si eu!

    • Fara foto

      Marilena Georgescu , 19 octombrie 2013

      Cat lapte se pune?

    • Fara foto

      Cristina Jarca Fosta Ciurcu , 19 octombrie 2013

      ce bine mai arata.....

    • Fara foto

      Firuta Onea , 11 septembrie 2013

      amsa incerc si eu

    • Fara foto

      Iuliana Brozban , 11 septembrie 2013

      f buna!

    • Fara foto

      Camelia Budina , 10 septembrie 2013

      f buna!

    • Fara foto

      Mariana Mitrea , 10 septembrie 2013

      cred ca este f buna si o fac si eu/.

    • Fara foto

      viola , 02 iulie 2013

      are un aspect minunat,si buuun!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 25 august 2010

      Arata super,o bunatate......*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2010

      Ca de obicei...o minunatie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

77 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • taiat cubulete
  • 150 gr ciocolata cu lapte si Mousse cu praline
  • rupta in bucatele
  • 150 gr ciocolata cu lapte si Mousse cu ciocolata si lichior de visine
  • rupta in bucatele
  • 300 gr ciocolata alba
  • rupta in bucatele
  • 8 oua
  • 300 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 60 gr pudra de cacao
  • 1 ½ lingurita praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Arata minunat,o voi incerca si eu cu siguranta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Crema caramel