Se incinge cuptorul la 180°
Se topesc impreuna la bain-marie cele doua ciocolate cu lapte impreuna cu 100 gr unt.Separat se topeste ciocolata alba cu 100 gr unt ramas.
Intr-un vas se amesteca 100 gr faina cu pudra de cacao, ¾ lingurita praf de copt,scortisoara si un praf de sare. Intr-un alt vas se amesteca 100 gr faina cu ¾ lingurita praf de copt si un praf de sare.
Intr-un bol se mixeaza 4 oua cu 150 gr zahar pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se procedeaza la fel cu ouale si zaharul ramas.Intr-unul din bol se incorporeaza ciocolata cu lapte iar in celalalt ciocolata alba si esenta de vanilie.Se inglobeaza apoi in compozitia cu ciocolata cu lapte amestecul de faina cu cacao,iar in celalalt bol se incorporeaza amestecul de faina ramas.Se toarna aluaturile obtinute intr-o forma de copt, alternandu-le, si se da la copt 25-30 minute.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii