MARCHIZE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g.gem de capsuni,
  • 500g.frisca,
  • 300g.piscoturi de sampanie,
  • 3 linguri stafide,
  • 100g.ciocolata de menaj,
  • 100g.nuci macinate;

Mod de preparare

Pe un platou dreptunghiular se aranjeaza piscoturile unul langa altul, iar peste ele se intinde un strat gros de gem. Peste gem se presara nuca macinata, apoi stafide, bucatele de ciocolata si se acopera cu un strat de frisca. Se repeta operatia in aceeasi ordine, pana se termina toate ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de frisca, in care se infig bucatele de ciocolata. Se tine cateva ore la frigider inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise