autor:

autor

» » Aperitive

MARGARETE CU BRANZA

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Ingrediente
4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras, 50g unt sau untdelemn, 50 ml smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cite un ou; se presara cu parmezan si se pun bucatele de unt pe fiecare felie.Vasul se introduce in cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute inainte de servire, ca sa se coaguleze ouale si sase rumeneasca putin deasupra. Cind se scot din cuptor se imparte smintina pe fiecare felie. Se servesc fierbinti ca intrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "MARGARETE CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Am avut oaresce sufletei in vizita si neavand nimic dulce prin casa...am executat contrariul. Am

5 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval cu somon afumat

Rulada de cascaval cu somon afumat

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am

6 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana (Chef de cuisine) , 10 iunie 2008

    @iuliana tarnoveanu : Aspectul acestora (vezi foto) le-a dat denumirea de "margarete" si au ca ingredient branza.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 01 iunie 2008

    Bun ,gustos ,dar de unde ii vine denumirea "MARGARETE CU BRINZA"?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g )
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • 50 g
  • cascaval sau parmezan ras
  • 50g unt sau untdelemn
  • 50 ml smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Roxana (Chef de cuisine)

@iuliana tarnoveanu : Aspectul acestora (vezi foto) le-a dat denumirea de "margarete" si au ca ingredient branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paine impanata