autor:

autor

» » Aperitive

MARGARETE CU BRANZA

    Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 aprilie 2005

Ingrediente
4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras, 50g unt sau untdelemn, 50 ml smintina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cite un ou; se presara cu parmezan si se pun bucatele de unt pe fiecare felie.Vasul se introduce in cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute inainte de servire, ca sa se coaguleze ouale si sase rumeneasca putin deasupra. Cind se scot din cuptor se imparte smintina pe fiecare felie. Se servesc fierbinti ca intrare.
Daca ti-a placut reteta noastra "MARGARETE CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Friganele cu parmezan la Doubletta

Friganele cu parmezan la Doubletta

Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut

0 voturi    3 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)

Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de

2 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana (Chef de cuisine) , 10 iunie 2008

    @iuliana tarnoveanu : Aspectul acestora (vezi foto) le-a dat denumirea de "margarete" si au ca ingredient branza.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 01 iunie 2008

    Bun ,gustos ,dar de unde ii vine denumirea "MARGARETE CU BRINZA"?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g )
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • 50 g
  • cascaval sau parmezan ras
  • 50g unt sau untdelemn
  • 50 ml smintina.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Roxana (Chef de cuisine)

@iuliana tarnoveanu : Aspectul acestora (vezi foto) le-a dat denumirea de "margarete" si au ca ingredient branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Focaccia cu branza