autor:

autor

» » Aperitive

Marinata de hamsii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250g hamsii, ceapa 1 buc. potrivita, 2 foi dafin, otet 150ml, 100g masline, 2-3 boabe piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

26 voturi

Mod de preparare

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. Se toarna restul de otet diluat cu 50ml de apa.
Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi,
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de hamsii" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Cea de-a VII-a intilnire a

Cea de-a VII-a intilnire a "Gustoaselor" la Bran Predelut - Partea a II-a

Si a inceput cea de-a treia zi minunata, cand ne-am baut cafeluta, am servit micul dejun impreuna,

3 voturi    2 comentarii
2 min
Aperitive
Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

După ce am fiert și am răcit sfecla roșie, am tăiat-o și am pus-o într-un vas împreună cu

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 250g hamsii
  • ceapa 1 buc. potrivita
  • 2 foi dafin
  • otet 150ml
  • 100g masline
  • 2-3 boabe piper negru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive