Marinata din peste cu carne alba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste
  • sare
  • apa
  • otet
  • ulei
  • morcovi
  • ceapa
  • foi dafin
  • piper boabe

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat bine se taie bucati de 2-3 cm. Se sareaza bine si se pune intr-un vas,se acopera si se da la rece 24h. Dupa 24h se clateste si se pune in vas adaugand apa si otet (la o cana otet 2 cani apa) pana se acopera apoi dam din nou 24h la frigider. Dupa 24h se stoarce pestele, se pune in vas si se pune ulei pana se acopera si da 24h la frigider. Dupa 24h stoarcem pestele de ulei iar uleiul il punem la fiert.pregatim felii de morcovi si ceapa. Se asaza in borcane un strat de morcvi,unul de ceapa,unul de peste,etc si mai adaugam piper boabe si foi dafin. Punem uleiul clocotit in borcane,si le lasam la frigider 7-10 zile,depinde de marimea pestelui.eu de obicei folosesc scobari sau platici chiar si stiuci mai mici. Dureaza pana se poate manca dar merita asteptarea.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise