Migdalele le cojim de coaja-le punem intr-o cratita cu apa calduta cateva ore.
Migdalele le cojim de coaja-le punem intr-o cratita cu apa calduta cateva ore ca sa se cojeasca usor, dupa care le uscam.
Merisoarele le clatim usor si le strecuram.
Punem intai migdalele in robot si le macinam bine sa fie aproape ca faina, adaugam zaharul, merisoarele si esenta si actionam pana se stange ca un aluat.
Pe o foaie de copt intindem martipanul cu un sucitor si scoatem forme cum dorim si le tavalim in nuca de cocos si pastram intr-o cutie care se inchide bine in frigider.
Este un dulce foarte usor de facut si sanatos. Este placut de lucrat cu copii sa faca ei ce forme le plac. Daca este prea lipicios la intindere, se poate folosi putin amidon de porumb.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii