Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra, cacaoa si nucile. Pe masa se pune o folie de ceofan umezit. Se intinde compozita pe celofan
Crema: Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, se aduga cacaua, laptele si faina. Se pun la fiert, la foc mic, pana se leaga ca o smantana groasa. Dupa racire, se adauga un pachet de unt Se toarna crema peste compozitia de albusuri si se ruleaza. Se pune la frigider.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii