Masline imbracate de post

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan de măsline verzi umplute cu gogoşari
  • 3 ceşti făină
  • 250 g margarină
  • sare

Mod de preparare

De seara se lasă măslinele la scurs într-o strecurătoare.

Din făină, margarină şi puţină sare, se face un aluat moale, care se împarte în biluţe de mărimea unei nuci.

Se întind biluţele şi pe ficare foaie rezultată se pune câte o măslină. Se înfăşoară şi se modelează în mâini mingiuţe care se aşează în tavă şi se coc în cuptor la foc potrivit până se rumenesc uşor (cam o jumătate de oră).

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor