autor:

mariana scarlat

» » Retete de post

Masline imbracate de post

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Ingrediente
1 borcan de măsline verzi umplute cu gogoşari, 3 ceşti făină, 250 g margarină, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

De seara se lasă măslinele la scurs într-o strecurătoare.

Din făină, margarină şi puţină sare, se face un aluat moale, care se împarte în biluţe de mărimea unei nuci.

Se întind biluţele şi pe ficare foaie rezultată se pune câte o măslină. Se înfăşoară şi se modelează în mâini mingiuţe care se aşează în tavă şi se coc în cuptor la foc potrivit până se rumenesc uşor (cam o jumătate de oră).

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Masline imbracate de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

Spalam, curatam si apoi taiem in sferturi cartofii.Ii punem in vasul roman impreuna cu ceapa verde

4 voturi    7 comentarii
59h
Retete de post
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in

24 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Felicitari pentru idee ...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    O idee stralucita,imi place,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Grozava idee pentru post

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan de măsline verzi umplute cu gogoşari
  • 3 ceşti făină
  • 250 g margarină
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari pentru idee ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciuperci cu spaghete