autor:

mirey

» » Aperitive

MASLINE UMPLUTE CU PATE

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
300-400 g masline fara samburi, 1 cutie pate de 200g, 100g unt, 1 lingurita mustar, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca pateul cu untul si cu mustarul,se adauga piper si se umplu maslinele cu un cornet.

Idee: pe o scobitoare se pot pune 2 masline umplute cu pate,iar in mijloc o maslina verde si se implanta mai multe scobitori astfel facute intr-o rosie-pe un platou ii da un aspect deosebit printre alte aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "MASLINE UMPLUTE CU PATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata alba

Salata alba

Piptul de pui se desfce si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Mersi pentru idee. Eu le umplu doar cu branza. Se pot face intercalat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300-400 g masline fara samburi
  • 1 cutie pate de 200g
  • 100g unt
  • 1 lingurita mustar
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mersi pentru idee. Eu le umplu doar cu branza. Se pot face intercalat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitive reci