autor:

mirey

» » Aperitive

MASLINE UMPLUTE CU PATE

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
300-400 g masline fara samburi, 1 cutie pate de 200g, 100g unt, 1 lingurita mustar, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca pateul cu untul si cu mustarul,se adauga piper si se umplu maslinele cu un cornet.

Idee: pe o scobitoare se pot pune 2 masline umplute cu pate,iar in mijloc o maslina verde si se implanta mai multe scobitori astfel facute intr-o rosie-pe un platou ii da un aspect deosebit printre alte aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "MASLINE UMPLUTE CU PATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Mersi pentru idee. Eu le umplu doar cu branza. Se pot face intercalat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300-400 g masline fara samburi
  • 1 cutie pate de 200g
  • 100g unt
  • 1 lingurita mustar
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mersi pentru idee. Eu le umplu doar cu branza. Se pot face intercalat.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de porc