1.Se aleg masline mari , frumoase, se pun intr-o cratita si se toarna peste ele apa rece, apoi se pun la fiert.Se lasa sa clocoteasca 10 minute, se scurg, se racesc si se scot samburii , cu ajutorul unei scobitori, avand grija sa ramana maslinele intregi.
2.Se prepara umpluturile:
a.Se freaca branza telemea cu putin unt , se adauga patrunjel verde tocat si seminte de chimen-macinate sau intregi;
b.Se freaca pasta de paste cu putin unt si se condimenteaza cu puiper.
c.Se fierb ficateii de pui, se dau prin masina de tocat , se amesteca cu unt , sare, piper, dupa gust.
d.Se trece oul fiert prin sita ,se amesteca cu salata verde tocata marunt, cu busuioc si patrunjel verde tpcat si maioneza.
3.Se umplu maslinele cu aceste preparatele pregatite , se aranjeaza pe platouri ornate cu foi de salata.
Obs:Platourile vor fi mult mai aspectuoase deaca se umplu masline negre si verzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii