MASLINE UMPLUTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 500g.masline,
  • 50g.pasta de peste,
  • 50g.unt,
  • 100g.branza telemea,
  • 2 ficatei de pasare,
  • 1 ou fiert tare,
  • 2 castraveciori murati,
  • 1 salata verde,
  • 150g.maioneza,
  • patrunjel verde,
  • busuioc verde,
  • seminte de chimen,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se aleg masline mari , frumoase, se pun intr-o cratita si se toarna peste ele apa rece, apoi se pun la fiert.Se lasa sa clocoteasca 10 minute, se scurg, se racesc si se scot samburii , cu ajutorul unei scobitori, avand grija sa ramana maslinele intregi.

2.Se prepara umpluturile:

a.Se freaca branza telemea cu putin unt , se adauga patrunjel verde tocat si seminte de chimen-macinate sau intregi;

b.Se freaca pasta de paste cu putin unt si se condimenteaza cu puiper.

c.Se fierb ficateii de pui, se dau prin masina de tocat , se amesteca cu unt , sare, piper, dupa gust.

d.Se trece oul fiert prin sita ,se amesteca cu salata verde tocata marunt, cu busuioc si patrunjel verde tpcat si maioneza.

3.Se umplu maslinele cu aceste preparatele pregatite , se aranjeaza pe platouri ornate cu foi de salata.

Obs:Platourile vor fi mult mai aspectuoase deaca se umplu masline negre si verzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise