Carnea se inabusa in ulei cu 50 ml de apa si se scoate intr-un vas separat . Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, apa fiarta , sare,zahar si piper. Carnea se adauga in sos si se fierbe 20 min; se adauga apoi rosii, mazare, marar verde, continuand fierberea 5 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii