autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

mazare cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, mazare, zahar, rosii, ceapa, faina, pasta de tomate, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 50 ml de apa si se scoate intr-un vas separat . Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, apa fiarta , sare,zahar si piper. Carnea se adauga in sos si se fierbe 20 min; se adauga apoi rosii, mazare, marar verde, continuand fierberea 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crochete de cartofi cu branza

Crochete de cartofi cu branza

Se curăță și se fierb cartofii ca pentru piure. Se scurg și se zdrobesc, apoi se lasă puțin

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Eu am preparat mazare simpla.Insa de obicei pun pui.Voi incerca si cu miel ca tot vine Pastele.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu am preparat mazare simpla.Insa de obicei pun pui.Voi incerca si cu miel ca tot vine Pastele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Drob din carne de pui imbracat in foietaj