autor:

Anonim

» » Aperitive

mazare cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mazare, ulei, faina, smantana, ceapa, sare, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea , amestecand continuu . Se adauga mazarea , sare, zahar, smantana , 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierbera 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
APERITIVE ANDI

APERITIVE ANDI

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina,

18 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Mini checuri cu de toate

Mini checuri cu de toate

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Voi incerca si eu aceasta reteta.Eu am preparat mazarea in mod traditional.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Voi incerca si eu aceasta reteta.Eu am preparat mazarea in mod traditional.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Budinca cu ravioli si verdeturi