autor:

Anonim

» » Aperitive

mazare cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mazare, ulei, faina, smantana, ceapa, sare, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea , amestecand continuu . Se adauga mazarea , sare, zahar, smantana , 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierbera 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv oameni de zapada

Aperitiv oameni de zapada

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se

10 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bagheta cu mozzarella si masline

Bagheta cu mozzarella si masline

Am taiat bagheta pe lung si apoi fiecare parte in jumatate. Am tocat ceapa rosie foarte marunt si

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Voi incerca si eu aceasta reteta.Eu am preparat mazarea in mod traditional.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Voi incerca si eu aceasta reteta.Eu am preparat mazarea in mod traditional.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Galuste din urda cu sos de rosii