autor:

Anonim

» » Aperitive

mazare cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mazare, ulei, faina, smantana, ceapa, sare, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea , amestecand continuu . Se adauga mazarea , sare, zahar, smantana , 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierbera 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si dovlecel

Placinta cu branza si dovlecel

Curatam dovlecelul de coaja si seminte si il dam pe razatoarea mare sau il trecem prin robot, impreuna

18 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Voi incerca si eu aceasta reteta.Eu am preparat mazarea in mod traditional.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Voi incerca si eu aceasta reteta.Eu am preparat mazarea in mod traditional.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
CREMA DE BRANZA