autor:

Anonim

» » Aperitive

mazare cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mazare, ulei, faina, smantana, ceapa, sare, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea, amestecand continuu. Se adauga mazarea, sare, zahar, smantana, 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierberea 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini-sandwich

Mini-sandwich

Feliile de paine le-am taiat la marimea potrivita - pentru a putea fi servite dintr-o singura imbucatura!

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi

Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi

Clatitele: Ouale le batem spuma cu un praf de sare. Incorporam uleiul de masline, iaurtul, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Brânză de vaci de casă(Topfen)