autor:

Anonim

» » Aperitive

mazare cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mazare, ulei, faina, smantana, ceapa, sare, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea, amestecand continuu. Se adauga mazarea, sare, zahar, smantana, 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierberea 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "mazare cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Sufleu de cascaval

Sufleu de cascaval

Soufflé vine chiar de la verbul frantuzesc souffler, adica "a respira", cu sensul de a sufla aer,

30 voturi    14 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa,

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Unt cu tarhon