Ceapa tocata se inabusa in putin ulei, zeama de legume sau apa fiarta impreuna cu morcovul si telina tocate marunt,apoi se lasa sa fiarba cateva minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat fideluta, usturoiul tocat marunt si mazarea. Din cand in cand se mai toarna apa fiarta sau zeama de legume in functie de cat de zemoasa doriti sa iasa mancarea. Cand mazarea este fiarta, se adauga rosiile taiate, pasta de tomate, suc de rosii, mierea de albine, sare, piper, cimbru si se mai dau in cateva clocote. Cand se opreste focul se adauga mararul tocat marunt.
Daca doriti se poate introduce putin la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii