1) Medalioanele se condimenteazã cu sare, piper, usturoi, vin, lapte si sucul de lãmâie.
Se lasã la marinat câteva ore.
2) Scurge bine pestele de marinatã.
Marinata se pune intr-o crãticioarã la fiert. Cãnd incepe sã fiarbã se pun creveti decojiti si se lasã la fiert mai 5 minute.
3)Scoate creveti si pãstreazã-i.
4)Intr-o crãticioarã pune 1 lingurã de ulei de mãsline si 2 linguri de fãinã, adaugã incetul cu incetul sosul de la creveti si lasã sã fiarbã pânã se ingroasã (tip sos Bechamel), se mai poate pune lapte dacã este nevoie.
5)Conimenteazã dacã mai este nevoie, pune bulionul si creveti pãstrati.
6)Intr-o tigaie antiaderentã pune restul de ulei de mãsline si prãjeste pestele.
Serveste medalioanele cu creveti deasupra si sosul.
Se poate servi cu spanac soté, cartofi prãjiti sau orez.
Poftã bunã!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii