autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu peste

medalion cu stavrid

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, maioneza, aspic, cartofi, morcovi, castraveti murati, mazare, mustar, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii se fierb in apa rece, se scurg, se amesteca cu cartofii, mazarea , castravetii, patrunjelul verde, mustar, piper,sare si maioneza . Se adauga fileurile de peste ,s e amesteca si se asaza in forme rotunde , dandu-le forma de medalion.
Se asaza pe platou si se acopera cu un amestec din 100 g de aspic si 100 g de maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "medalion cu stavrid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
macrou cu sos de rosii

macrou cu sos de rosii

Se caleste ceapa taiata marunt pina ce straluceste, se adauga ardeiul gras, sucul de rosii si apoi

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Clătite cu ton și capere

Clătite cu ton și capere

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

9 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • maioneza
  • aspic
  • cartofi
  • morcovi
  • castraveti murati
  • mazare
  • mustar
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez in doua culori