autor:

Fara foto

» » Aperitive

Medalion de pui

Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
450g piept de pui, 50g masline verzi umplute cu gogosari, 150g bacon, 200 g cascaval, 100g mozzarela, un ardei gras rosu, -condimente de gratar de pui de la Kotany, -ketchup picant sau dulce dupa preferinte, -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de puila portie
-se condimenteza
-se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul taiat fisi
-cind acestea sunt gata se aseaza pe un platou frunzele de salata peste acestea pieptul facut la gratar,o lingurita de ketchup peste pieptul de pui fisia de costita mozzarela taiata feli maslinele verzi si se rade cascaval si ardeiul gras taiat fisii subtiri.
-(sau mai exzista o varianta la cuptorin care)
-se pune pieptul asezat pe staniol apoi in ordiea urmatoare -ketchup mozzarela -becon-maslinele ardeiul gras taiat si o felie de cascaval deasupra,
-se da la cuptor 15 minute
-se serveste la platou asezonat cu frunze de salata ca decor si feli de rosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ceafa afumata

Ceafa afumata

Incorporam condimentele si sarea. Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente. Baitzul obtinut

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada aperitiv Kaprice

Rulada aperitiv Kaprice

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca: se bat spuma cele sase albusuri, se

29 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Cu siguranta foarte gustos.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Foarte frumos arata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    SUPER !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Arata apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Grozav din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 450g piept de pui
  • 50g masline verzi umplute cu gogosari
  • 150g bacon
  • 200 g cascaval
  • 100g mozzarela
  • un ardei gras rosu
  • -condimente de gratar de pui de la Kotany
  • -ketchup picant sau dulce dupa preferinte
  • -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Raporteaza reteta

Retete
de MARINA
Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Se aseaza pe fundul dovleacului o mina de varza tocata marunt 2 crengute de cimbru 3 feli de costita

5 voturi    5 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui la rotisor servit cu legume

Pui la rotisor servit cu legume

Se incinge cuptorul, se pregateste puiul, se unge cu ulei de masline si se condimenteaza Se pune

6 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Baclava de casa

Baclava de casa

Se topeste untul si se imparte in 2 cani. Se bate albusul separat cu 10 linguri de zahar si un praf

18 voturi    15 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cu siguranta foarte gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu ciuperci si bacon