Medalion de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Medalion de pui

Ingrediente

  • 450g piept de pui
  • 50g masline verzi umplute cu gogosari
  • 150g bacon
  • 200 g cascaval
  • 100g mozzarela
  • un ardei gras rosu
  • -condimente de gratar de pui de la Kotany
  • -ketchup picant sau dulce dupa preferinte
  • -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de puila portie

-se condimenteza

-se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul taiat fisi

-cind acestea sunt gata se aseaza pe un platou frunzele de salata peste acestea pieptul facut la gratar,o lingurita de ketchup peste pieptul de pui fisia de costita mozzarela taiata feli maslinele verzi si se rade cascaval si ardeiul gras taiat fisii subtiri.

-(sau mai exzista o varianta la cuptorin care)

-se pune pieptul asezat pe staniol apoi in ordiea urmatoare -ketchup mozzarela -becon-maslinele ardeiul gras taiat si o felie de cascaval deasupra,

-se da la cuptor 15 minute

-se serveste la platou asezonat cu frunze de salata ca decor si feli de rosi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor