autor:

» » Aperitive

Medalion de pui

Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
450g piept de pui, 50g masline verzi umplute cu gogosari, 150g bacon, 200 g cascaval, 100g mozzarela, un ardei gras rosu, -condimente de gratar de pui de la Kotany, -ketchup picant sau dulce dupa preferinte, -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de puila portie
-se condimenteza
-se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul taiat fisi
-cind acestea sunt gata se aseaza pe un platou frunzele de salata peste acestea pieptul facut la gratar,o lingurita de ketchup peste pieptul de pui fisia de costita mozzarela taiata feli maslinele verzi si se rade cascaval si ardeiul gras taiat fisii subtiri.
-(sau mai exzista o varianta la cuptorin care)
-se pune pieptul asezat pe staniol apoi in ordiea urmatoare -ketchup mozzarela -becon-maslinele ardeiul gras taiat si o felie de cascaval deasupra,
-se da la cuptor 15 minute
-se serveste la platou asezonat cu frunze de salata ca decor si feli de rosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Cu siguranta foarte gustos.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Foarte frumos arata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    SUPER !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Arata apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Grozav din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 450g piept de pui
  • 50g masline verzi umplute cu gogosari
  • 150g bacon
  • 200 g cascaval
  • 100g mozzarela
  • un ardei gras rosu
  • -condimente de gratar de pui de la Kotany
  • -ketchup picant sau dulce dupa preferinte
  • -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Raporteaza reteta

Retete
de MARINA
Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Se aseaza pe fundul dovleacului o mina de varza tocata marunt 2 crengute de cimbru 3 feli de costita

5 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui la rotisor servit cu legume

Pui la rotisor servit cu legume

Se incinge cuptorul, se pregateste puiul, se unge cu ulei de masline si se condimenteaza Se pune

7 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Baclava de casa

Baclava de casa

Se topeste untul si se imparte in 2 cani. Se bate albusul separat cu 10 linguri de zahar si un praf

19 voturi    15 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cu siguranta foarte gustos.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
piftie din carne de porc