autor:

Fara foto

» » Aperitive

Medalion de pui

Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARINA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
450g piept de pui, 50g masline verzi umplute cu gogosari, 150g bacon, 200 g cascaval, 100g mozzarela, un ardei gras rosu, -condimente de gratar de pui de la Kotany, -ketchup picant sau dulce dupa preferinte, -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de puila portie
-se condimenteza
-se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul taiat fisi
-cind acestea sunt gata se aseaza pe un platou frunzele de salata peste acestea pieptul facut la gratar,o lingurita de ketchup peste pieptul de pui fisia de costita mozzarela taiata feli maslinele verzi si se rade cascaval si ardeiul gras taiat fisii subtiri.
-(sau mai exzista o varianta la cuptorin care)
-se pune pieptul asezat pe staniol apoi in ordiea urmatoare -ketchup mozzarela -becon-maslinele ardeiul gras taiat si o felie de cascaval deasupra,
-se da la cuptor 15 minute
-se serveste la platou asezonat cu frunze de salata ca decor si feli de rosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dejun rapid si consistent

Dejun rapid si consistent

Taiem snitelul felii, asezam hreanul pe felia de sunca, rulam si prindem cu o scobitoare, taiem

3 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Cu siguranta foarte gustos.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Foarte frumos arata.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    SUPER !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Arata apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Grozav din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 450g piept de pui
  • 50g masline verzi umplute cu gogosari
  • 150g bacon
  • 200 g cascaval
  • 100g mozzarela
  • un ardei gras rosu
  • -condimente de gratar de pui de la Kotany
  • -ketchup picant sau dulce dupa preferinte
  • -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Raporteaza reteta

Retete
de MARINA
Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Sarmalute coapte la cuptor in Dovleac

Se aseaza pe fundul dovleacului o mina de varza tocata marunt 2 crengute de cimbru 3 feli de costita

5 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui la rotisor servit cu legume

Pui la rotisor servit cu legume

Se incinge cuptorul, se pregateste puiul, se unge cu ulei de masline si se condimenteaza Se pune

7 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Baclava de casa

Baclava de casa

Se topeste untul si se imparte in 2 cani. Se bate albusul separat cu 10 linguri de zahar si un praf

19 voturi    15 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cu siguranta foarte gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Frigarui pe scobitoare