Spalati rosiile si taiati-le in patru. Puneti-le intr-o oala si adaugati 3 linguri de ulei , sare si piper. Spalati patrunjelul si maruntiti-l , amestecindu-l cu usturoi pisat si presarati maghiranul. Aduagati rosiile in ulei de masline si amestecati. Asezonati bucatile de somn intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Condimentati cu sosul pregatit si presarat cu deasupra. Bagati la cuptor incalzit la 180 grade C si lasati-l sa se faca timp de 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii