Intr-un castron se pune mierea , zaharul, untul, oul intreg, laptele - Se bate cu telul, pe foc mic, pina compozitia incepe sa fiarba in clocot - Vasul se ia de pe foc si imediat, se adauga toata faina, amestecand bine.Se lasa sa se raceasca(dar nu de tot) Se pune cate o bucata pe masa (presarata cu un pic de faina,) Se pune pe dosul tavi care se unge cu ulei ( inainte de a pune tava in cuptor intepati aluatul cu o furculita) se coace fiecare foaie(5-7min la 180 gr).Dupa ce se scoatete tava din cuptor trecem cu lama unui cutit pe sub foaie si punem foaia pe ceva drept. Crema : crema de vanilie instant preparata cu lapte 80 gr nuci macinate si 50 ml smantana dulce sau frisca. Se pune foaie, crema, foaie,etc.. ultimul strat este un strat de crema f subtire,apoi se rade(turta dulce in reteta originala)insa eu am pus ciocolata fiindca e mai buna! :D
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii