autor:

Vekas

» » Aperitive

"MELCI" CU SUNCA SI VERDEATA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
4 foi aluat tip foitaj(proaspat sau congelat),, 75g.sunca,, 1/2 legatura patrunjel verde,, 1/2 legatura ceapa verde,, 30g.cascaval ras,, 1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Sunca se toaca marunt;la fel si patrunjelul, iar ceapa se taie rondele.
2.Se amesteca verdeata cu ceapa, cascavalul ras,sunca si galbenusul .
3.Foile de aluat se ung cu unt ,se pun una peste alta ,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza .se taie in felii si se aseaza \"melcii\"rezultati intr-o tava clatita cu apa rece.Se coc in cuptor preincalzit, timp de 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra ""MELCI" CU SUNCA SI VERDEATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc cu omleta si legume

Rulada de porc cu omleta si legume

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Chifteluţe franţuzeşti

Chifteluţe franţuzeşti

Mărunţiţi alunele, dar nu le faceţi pudră. Amestecaţi toate ingredientele bine cu măna, fără

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 foi aluat tip foitaj(proaspat sau congelat),
  • 75g.sunca,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 1/2 legatura ceapa verde,
  • 30g.cascaval ras,
  • 1 galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta din ficat de pui si verdeata