autor:

Vekas

» » Aperitive

"MELCI" CU SUNCA SI VERDEATA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
4 foi aluat tip foitaj(proaspat sau congelat),, 75g.sunca,, 1/2 legatura patrunjel verde,, 1/2 legatura ceapa verde,, 30g.cascaval ras,, 1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Sunca se toaca marunt;la fel si patrunjelul, iar ceapa se taie rondele.
2.Se amesteca verdeata cu ceapa, cascavalul ras,sunca si galbenusul .
3.Foile de aluat se ung cu unt ,se pun una peste alta ,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza .se taie in felii si se aseaza \"melcii\"rezultati intr-o tava clatita cu apa rece.Se coc in cuptor preincalzit, timp de 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra ""MELCI" CU SUNCA SI VERDEATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 foi aluat tip foitaj(proaspat sau congelat),
  • 75g.sunca,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 1/2 legatura ceapa verde,
  • 30g.cascaval ras,
  • 1 galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti