Se incalzeste cuptorul la 220*C. Pe suprafata de lucru se intinde foaia de aluat frantuzesc.
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu 2 lingurite de apa sa se obtina o pasta.
Se intinde pasta pe foaie ,se ruleaza ca un cirnat si se taie rondele care se pun in tava la distanta una de alta.
Se coc pentru 12 min si se servesc calzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii