autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Melcisori cu pesto

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
o punga cu aluat frantuzesc, 1 lingurita busuioc uscat, 1 lingurita pudra de usturoi, 2 lingurite piure de rosii, 25g parmezan ras, 1 lingurita ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 220*C. Pe suprafata de lucru se intinde foaia de aluat frantuzesc.

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu 2 lingurite de apa sa se obtina o pasta.

Se intinde pasta pe foaie ,se ruleaza ca un cirnat si se taie rondele care se pun in tava la distanta una de alta.

Se coc pentru 12 min si se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • o punga cu aluat frantuzesc
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 2 lingurite piure de rosii
  • 25g parmezan ras
  • 1 lingurita ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu brânză