autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Melcisori cu pesto

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
o punga cu aluat frantuzesc, 1 lingurita busuioc uscat, 1 lingurita pudra de usturoi, 2 lingurite piure de rosii, 25g parmezan ras, 1 lingurita ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 220*C. Pe suprafata de lucru se intinde foaia de aluat frantuzesc.

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu 2 lingurite de apa sa se obtina o pasta.

Se intinde pasta pe foaie ,se ruleaza ca un cirnat si se taie rondele care se pun in tava la distanta una de alta.

Se coc pentru 12 min si se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute

10 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
CREMA DE BRANZA

CREMA DE BRANZA

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie

2 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • o punga cu aluat frantuzesc
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 2 lingurite piure de rosii
  • 25g parmezan ras
  • 1 lingurita ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute cu salata greceasca