Se incalzeste cuptorul la 220*C. Pe suprafata de lucru se intinde foaia de aluat frantuzesc.
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu 2 lingurite de apa sa se obtina o pasta.
Se intinde pasta pe foaie ,se ruleaza ca un cirnat si se taie rondele care se pun in tava la distanta una de alta.
Se coc pentru 12 min si se servesc calzi.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii