Autor:
diana (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 18 martie 2009
Ingrediente
-1 pahar de sifon, -1 pahar de ulei, -arome, -1/2lingurita de bicarbonat, -faina cat cuprinde, -1/2pahare zahar praf, -2/3 linguri marmelada, -1/2pahare nuci tocate, -zahar pudra vaniliat
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Bicarbonatul se dizolva in sifon, se amesteca cu uleiul, aromele si faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie dreptunghiulara, se presara cu zahar praf si nuci tocate, la una din laturile lungi se unge cu marmelada, apoi foaia se ruleaza. Se taie felii groase de 1.2 cm, se asaza pe tava unsa, cu taietura in sus, se coc, apoi fierbinti se tavalesc prin zahar praf vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori (de post)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Un desert bun ,ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Punem intr-un castron
95 voturi
4 comentarii
50 min
1. Punem in oala noastra Crock-Pot orezul, laptele de cocos, laptele de migdale, esenta de vanilie,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010
O bunatate !