autor:

Mihaela_Motroceanu

» » Aperitive cu brinza

MELCISORI PIZZA

Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2016

Ingrediente
1-2pachete foietaj sau aluat de pizza,2-3linguri kechup,1-2ardei rosu gras sau capia,1lingura busuioc si 1 lingura oregano,250gr.cascaval ras sau telemea ,1-2oua pt uns deasupra,si 1lingura susan,150gr sunca presata,bacon.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se lasa la dezghetat foietajul se desface usor si se unge cu o lingura cu kechup dulce sau picant dupa preferinte,se presara ardei tocat marunt,sunca si baconul tocat,cas razalit,se presara busuioc si oregano apoi se ruleaza cu grija cat mai strans si se taie cu ,cutitul sau cu ata alba mai groasa,in cazul in care taiati cu,cutitul nu apasati foietajul se taie nu mai gros de un deget,se aseaza pe tava nu necesita sa ungeti tava,se poate tapeta cu hartie de copt,se aseaza melcisorii in tava lasand spatiu intre ei pentru ca vor creste se bate oul cu un tel sau furculita si se unge cu o pensula deasupra si pe margini si apoi presarati susan,se da tava la cuptor (cuptorul preincalzit)si se coace la foc potrivit pana ce cresc frumos si se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "MELCISORI PIZZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Melcisori de pizza cu foietaj

Melcisori de pizza cu foietaj

Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Melcisori pizza

Melcisori pizza

Acest aluat il fac de cate ori fac pizza. Am descoperit ca este foarte pufos si noua ne place foarte

27 voturi    18 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1-2pachete foietaj sau aluat de pizza,2-3linguri kechup,1-2ardei rosu gras sau capia,1lingura busuioc si 1 lingura oregano,250gr.cascaval ras sau telemea ,1-2oua pt uns deasupra,si 1lingura susan,150gr sunca presata,bacon.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela_Motroceanu
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune la incalzit laptele, se adauga

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura malai

Prajitura malai

Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bagheta cu mozzarella si masline