Se lasa la dezghetat foietajul se desface usor si se unge cu o lingura cu kechup dulce sau picant dupa preferinte,se presara ardei tocat marunt,sunca si baconul tocat,cas razalit,se presara busuioc si oregano apoi se ruleaza cu grija cat mai strans si se taie cu ,cutitul sau cu ata alba mai groasa,in cazul in care taiati cu,cutitul nu apasati foietajul se taie nu mai gros de un deget,se aseaza pe tava nu necesita sa ungeti tava,se poate tapeta cu hartie de copt,se aseaza melcisorii in tava lasand spatiu intre ei pentru ca vor creste se bate oul cu un tel sau furculita si se unge cu o pensula deasupra si pe margini si apoi presarati susan,se da tava la cuptor (cuptorul preincalzit)si se coace la foc potrivit pana ce cresc frumos si se rumenesc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii