Se spala merele, se sterg cu un prosop si se scoate casuta cu simburi. Se ia o cratita mai inalta, se unge cu unt, se tapeteaza cu zahar pudra, iar pe fund se asterne un strat de zahar tos, de un centimetru. Se asaza merele in cratita cu scobitura in sus si se pun la cuptor la foc potrivit tinindu-se pina se inmoaie. Separat se freaca bine galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna totul peste mere si se pune din nou la cuptor. Cind prajitura s-a copt se scoate din cuptor, se lasa sa se abureasca si se rastoarna pe un platou.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii