Mere coapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mere coapte

Ingrediente

  • 1 kg de mere
  • 300 g zahar pudra
  • scortisoara macinata
  • dulceata sau gem
  • Puteti adauga dupa preferinta si nuca de cocos, nuca macinata etc.

Mod de preparare

Se spala merele, se scobesc in mijloc, iar in scobitura se introduce dulceata sau gem, scortisoara, nuca de cocos, nuca macinata,iar deasupra se toarna putina margarina Rama topita. Se aseaza in tava si se dau la cuptor sau chiar la grill (la grill se fac mult mai repede).

Cand merele sunt coapte, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se racoreasca putin si se presara deasupra lor zahar pudra amestecat cu scortisoara.

Sunt un deliciu, iar copilasii nostri se vor linge pe degetele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise