Merele le taiem pe jumatate,scobim cu o lingurita casuta cu seminte.Dupa ce terminam de curatat merele,le punem intr- o tava de yena,in scobitura facuta punem jumatate lingurita cu unt,jumatate lingurita de zahar brun,stropim cateva picaturi de lamaie si un praf de scortisoara.Le vom baga la cuptor cam 25 sau 30 de minute.Fiecare isi cunoaste aragazul din dotare,asa ca le vom verifica dupa 20 de minute daca sunt gata.Cand le vom scoate din cuptor vom pune cateva picaturi de esenta de rom de la Dr Oetker.Pe farfuria pe care vom pune marul copt punem si o cupa de inghetata.Eu am avut inghetata de cacao cu vanilie.Au fost un deliciu.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii