autor:

zana b.

» » Prajituri

Mere cu scortisoara si rom

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Ingrediente
1 kg. mere tari,bine coapte,2-3 linguri zahar,2-3 linguri ulei,2-3 linguri rom,scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Decojiti merele,le taiati in rondele mai grosute,de aproximativ 1/2 cm si le caliti intr-o cratita cu ulei,pe ambele parti.Presarati zaharul si scortisoara si continuati sa la caliti la foc mic,pana cand se rumenesc.
Stropiti merele cu rom,le mai lasati putin pe foc si le serviti imediat,decorate cu scortisoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere cu scortisoara si rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Gogosi Pufoase La Cuptor

Gogosi Pufoase La Cuptor

Intr-un castron incapator adaugati faina, laptele caldut (pastrati putin lapte pentru a dizolva drojdia,

11 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri
Figurine din padispan

Figurine din padispan

Separam albusul de galbenus. Intrun vas adaugam albusurile, punem un praf de sare, batem pana obtinem

5 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg. mere tari,bine coapte,2-3 linguri zahar,2-3 linguri ulei,2-3 linguri rom,scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune