autor:

zana b.

» » Prajituri

Mere cu scortisoara si rom

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Ingrediente
1 kg. mere tari,bine coapte,2-3 linguri zahar,2-3 linguri ulei,2-3 linguri rom,scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Decojiti merele,le taiati in rondele mai grosute,de aproximativ 1/2 cm si le caliti intr-o cratita cu ulei,pe ambele parti.Presarati zaharul si scortisoara si continuati sa la caliti la foc mic,pana cand se rumenesc.
Stropiti merele cu rom,le mai lasati putin pe foc si le serviti imediat,decorate cu scortisoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere cu scortisoara si rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu foi cu bulion

Prajitura cu foi cu bulion

Intr-un castron, amestecam uleiul si zaharul pana se topeste acesta din urma. Adaugam bulionul,

39 voturi    22 comentarii
1h
Prajituri
Tarta de vara

Tarta de vara

Zaharul se bate spuma cu untul, apoi adaugam treptat ouale, smantana si faina de grau. Praful

3 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg. mere tari,bine coapte,2-3 linguri zahar,2-3 linguri ulei,2-3 linguri rom,scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Chec in doua culori Chec in doua culori

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Pune cele 300 g zahar impreuna cu apa la fiert intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura “Camelia”