Se curata merele, se scobeste mijlocul, inlaturand semintele, se fierb intr-un sirop slab, ca pentru compot, si la foc foarte mic, ca sa ramana intregi. Deoparte se bat albusurile cu zaharul. Se unge cu unt o farfurie ce merge la foc, se aseaza merele racorite si scurse de sirop, cu putin spatiu intre ele, punand la mijloc in fiecare gaura, putina coaja de portocala zaharisita si taiata marunt. Se pune albusul intr-un cornet cu varful crenelat, si se imbraca fiecare mar, pornind cu o miscare in spirala de la partea de jos in sus. Se dau la cuptor la foc moale, se servesc calde sau reci, dupa placere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii