Merele se spala, se taie in 2 si se scoate caseta cu samburi.
Se face un sirop din apa, zahar, zahar vanilat, si esenta, care se toarna peste merele asezate in tava. Se adauga peste ele nuci faramitate, bucatele de unt si se da la cuptor.
Cand sunt gata se adauga deasupra nuca de cocos.
Se servesc reci.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii