Cu un cutit special, se scoate casuta cu simburi si o parte din miezul fiecarui mar. Se combina untul cu zaharul si se umple cu aceasta compozitie fiecare mar. Se unge cu putin unt o cratita mica, se pun merele, se adauga 1/2 pahar cu apa si se da vasul o ora la cuptor cald. Cu 10 minute inainte de evaporarea completa a lichidului, se dezleaga jeleul de afine cu sucul din tava. Se lasa sa se raceasca si se servesc merele cu garnitura de jeleu pudrate cu zahar vanilat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii