Se curata merele, se scobesc la mijloc si pe masura ce sunt curatate, se pun in apa rece cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se taie pentru fiecare mar cate o felie de paine fara coaja. Se unge cu unt o forma de piatra cu marginile joase, se pun feliile de paine si deasupra merele bine scurse si umplute la mijloc cu zahar. Deasupra, peste fiecare, se pune o bucatica de unt. Se da la cuptor, la foc potrivit, cam 3/4 de ora. Se uda de vreo doua ori cu sirop de zahar. Cand sunt aproape gata, se toarna deasupra cateva linguri de sirop legat si se mai lasa putin la cuptor. Se servesc in forma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii