Merele se taie in jumatati, se scoate miezul avand grija sa lasam peretele de cel putin 5 mm grosime, imediat impunandu-se ungerea lor cu suc de lamaie (pentru a nu se oxida);
Pulpa de mar se toaca marunt, sau se da prin razatoare si se amesteca cu celelalte ingrediente;
Jumatatile de mar se umplu cu acest amestec si se decoreaza cu felii de mandarina sau portocala.
SFAT: pentru a preveni esecurile serviti acest desert imediat dupa preparare.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii