Se fierbe orezul pe jumatate in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, apoi se fierbe mai departe intr-un sirop preparat din 4 linguri de zahar si 4 linguri de apa. Merele se curata de mijlocul cu samburi care se arunca, si putin din miez, care se amesteca cu orezul fiert in sirop, coaja de lamaie, vanilia, stafidele. Cu acest amestec se umplu merele, se pun intr-o forma de Jena unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu zagar tos si se rumenesc 1/2 ora la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii