Scoatem cotorul de la fiecare mar, le asezam intr-o cratita,in care pune folie de aluminiu, curatam o portocala, o taiem in bucatele mici, umplem merele si le dam la cuptor. Cealalta portocala o stoarcem si amestecam sucul cu putina scortisoara si dupa ce merele sunt gata turnam sucul peste ele. Le putem servi imediat sau reci ornate cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii