autor:

Catalina

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Mere umplute la cuptor

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 kg mere, 200 g nuci, 100 g miere de albine

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Scoateti cotorul de la mere, maruntiti miezul de nunca si puneti-l intr-o tigaie la foc sa se coaca putin. Adaugati mierea de albine in nuca si amestecati. Umpleti merele cu aceasta compozitie dupa care le puneti intr-o tava si dati la cuptor la 150-180°C timp de 30 minute, pana cand merele sunt coapte. Se lasa putin sa se raceasca dupa care se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salata orientala

Salata orientala

Am curatat cartofii i-am spalata am taiat cubulete apoi am pus la fiert intr-o oala cu 2 litri apa

5 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
Turtite cu nuci

Turtite cu nuci

Din faina,zahar vanilat,ulei,un praf de sare se prepara un aluat tare si se portioneaza in bucatele

20 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Bine mai arata si cred ca sunt o bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Fac si eu mere la cuptor,dar cu nuci nu am incercat niciodata.Cred ca sunt bune.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Si mie imi facea mama in copilarie si erau asa de bune. Si ale tale cred ca sunt la fel de bune.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      O bunatate !

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Un desert delicios!!!!

    • Fara foto

      Catalina , 15 iunie 2010

      Multumesc de sfat... voi incerca

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Foarte bune!!!*****incearcã si cu vin si scortisoarã.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte fine si aspectuoase.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 200 g nuci
  • 100 g miere de albine

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata si cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Rulouri de dovlecel si de dovleac umplute cu legume - de post - Reteta casei